Hz. Aişe İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://hzaiseimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Adres : GÖLBAŞI MAH. 2009 SK. NO: 4A BOZOVA / ŞANLIURFA
VİZYON : VİZYONUMUZ Paydaşları ile karşılıklı güven içinde, olumsuz şartları fırsata dönüştüren, kadim medeniyetinden ve milli kültüründen gelen öz değerleri ile yaşayan, teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler yetiştirmek.
MİSYON : MİSYONUMUZ Uygulanan eğitim metotları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olarak, İmam Hatip kültürü ile yetişmenin farklılığını hayatına yansıtan bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin zihninde; insana, ahlaka, kültürel mirasa ve düşünce özgürlüğüne saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışına katkıda bulunmak, karşılaşılan sorunlara yapıcı çözüm üretme yaklaşımları ile örnek okul olmak ve öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : ARAPÇA ŞİİR OKUMA YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ KURAN OKUMA YARIŞMASINDA İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : BAŞLAMA SAATİMİZ 08:00 BİTİŞ SAATİMİZ 14:40
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : ARAPÇA İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis : SERVİS HİZMETİ YOKTUR
Ulaşım : İLÇE MERKEZİNDEN YÜRÜME MESAFESİNDE
Yerleşim Yeri : GÖLBAŞI MAH. PAZAR SOKAK NO:28 BOZOVA/ŞANLIURFA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİ
Kontenjan Bilgileri : 320
Taban-Tavan Puan Bilgileri : PUANSIZ ALIM YAPILMAKTADIR
Sportif Etkinlikler : VOLEYBOL TURNUVASI BASKETBOL TURNUVASI
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK BİLİM FUARLARINA HER SENE KATILIYORUZ
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : AKIL VE ZEKA OYUNLARINA KATILIYOZ.